pabrik Tour

pabrik urang lokasina di dongguang, mangrupakeun Corporation well-dipikawanoh dina industri fashion panganyarna. 

Urang nawiskeun jasa profésional paling di asesoris keur fashion panganyarna, kayaning motif, patches, trimmings, jewelers geus jadian jeung saterusna. Utamana motif sarta embroideries urang nu dipuji ku loba adat. Dina hadir, urang keureut mutiara embroideries jeung produk sulaman komputer turun ogé pisan di Eropa, Jepang jeung Amérika. K-tanda nu pabrik kawentar di industri ieu oge salah sahijina.