Fabrika Tour

Fabrika jonë ndodhet në Dongguang, është një korporatë e njohur në industrinë e modës më të fundit. 

Ne ofrojmë shërbimin më profesional në pajisje për të fundit të modës, të tilla si motive, patches, stoli, bizhuterive imitim dhe kështu me radhë. Sidomos motive tona dhe embroideries janë vlerësuar nga shumë doganat. Aktualisht, feta perla tanë embroideries dhe produktet qëndisje kompjuter të hyjë edhe shumë në Evropë, Japoni dhe Amerikë. K-MARK e cila është fabrika e njohur në këtë industri është edhe një prej tyre.