фабрика турнеја

Нашата фабрика се наоѓа во Dongguang, е добро позната корпорација во најновите модната индустрија. 

Ние нудиме повеќето професионални услуги во опрема за најновата мода, како мотиви, лепенки, остатоци, имитација на накит и така натаму. Особено нашите мотиви и везови се пофали со многу обичаи. Во моментов, нашата бисер парчиња везови и производи на компјутер везови одат надолу и многу во Европа, Јапонија и Америка. K-МАРК кој е познат фабрика во оваа индустрија е исто така еден од нив.