pabrik Tour

pabrik kita dumunung ing dongguang, inggih punika suatu kondhang ing industri fashion paling anyar. 

We offer layanan profesional paling ing aksesoris kanggo fashion paling anyar, kayata motif, patches, trimmings, jewellers tiron lan ing. Utamané motif lan embroideries kita sing padha ngalembana akeh adat. Ing saiki, kita irisan-irisan Pearl embroideries lan produk sulaman komputer mudhun uga akeh banget ing Eropah, Jepang lan Amerika. K-MARK kang pabrik misuwur ing industri iki uga salah siji saka wong-wong mau.